DOBRODOŠLI V NOVI PRENOVLJENI SPLETNI STRANI

KUDUMIJA d.o.o.

30 LET LOJALNOSTI

Kudumija je podjetje v zasebni lasti, ustanovljeno leta 1989. v Bjelovaru.Glavna dejavnost takrat je bila trgovina in gostinstvo. začeli smo najemati šotore. Vodilna dejavnost je usmerjena v najem in izdelavo šotorov in od takrat ime Kudumija stoji kot pristojni partner za prireditve in skladiščenje.

_NAŠA VIZIJA POSLOVANJA

Kudumija je v 30 letih svojega obstoja iz jasne poslovne vizije in premišljene naložbe iz majhnega družinskega podjetja za trgovino postala vodilno podjetje v tem segmentu na hrvaškem trgu.

_VODJA TRGA  V REGIJI

Imamo več kot 110.000 m2 šotorov, večinoma v jugovzhodni Evropi in lahko svobodno rečemo, da smo po številu šotorov v lasti na 1. mestu v regiji. Vsa oprema je naša last.
Na voljo imamo tudi avtomatsko perilo za pranje in sušenje ponjav, tako da so ponjave za sestavljanje kadar koli pripravljene za uporabo.
Od leta 2003 začnemo s proizvodnjo ponjav, kjer šivamo ponjave za šotore, pa tudi s ponjavami za tovornjake, prikolice in tende.

_MEDNARODNA  PRISOTNOST

Z bogatimi izkušnjami in poslovanjem smo bili predstavniki znanega proizvajalca šotorov iz Nemčije, Eschenbacha , za Hrvaško in države v regiji, tako da smo, razen za Hrvaško, predstavniki za Bosno in Hercegovino, Srbijo, Črno goro in Makedonija .

Poleg številnih instalacij, ki smo jih imeli na Hrvaškem, smo delali tudi v Avstriji, Albaniji, Sloveniji, Ukrajini, Bolgariji, Bosni in Hercegovini ter Srbiji.

_LJUDJE KOT NAJVEČJA VREDNOST

Danes Kudumija zaposluje skupaj 90 zaposlenih. Vsi naši zaposleni so usposobljeni za pravno delo v Republiki Hrvaški in tudi po vseh pravilih.

Načrti za prihodnost temeljijo na naši jasni viziji in trdnih poslovno-partnerskih odnosih, kakovosti delovanja, odgovornosti, fleksibilnosti in spoštovanju rokov, ki so osnova za nadaljnji razvoj.

_KONTAKTIRAJTE NAS

VESELI BOMO, DA VAM LAHKO POŠLJEMO PONUDBO

Naša strokovna in izkušena prodajna ekipa vam je na voljo za vsa vaša vprašanja. Ne glede na to, ali gre za povpraševanje po ponudbi, konstruktivni predlog, pritožbo ali nas želite le pozdraviti, nas z zaupanjem kontaktirajte!

_DUGOGODIŠNJA SURADNJA

NAŠI PARTNERI.

Kudumija d.o.o. – Šatori i montažne hale, cerade i tende, prodaja i najam
Kudumija d.o.o. – Šatori i montažne hale, cerade i tende, prodaja i najam