www.kudumija.hr

POGOJI UPORABE

Pogoji uporabe veljajo za vso vsebino in storitve na tej spletni strani. Z uporabo katerega koli dela tega spletnega mesta in vseh njegovih delov se šteje, da se uporabniki zavedajo teh pogojev in vseh tveganj, ki izhajajo iz uporabe tega spletnega mesta, in se strinjajo, da bodo vsebino tega spletnega mesta uporabljali izključno za osebno uporabo in na lastno odgovornost.

Dokumenti, podatki in informacije, objavljeni na tej spletni strani, se ne smejo reproducirati, distribuirati ali uporabljati na kakršen koli način v komercialne namene brez izrecnega soglasja imetnika pravic na tej spletni strani ali na kakršen koli način, ki bi lahko povzročil škodo tej ali kateri koli tretji osebi.

Prepovedano je javno prikazovati, objavljati, prenašati, spreminjati, razmnoževati, sodelovati pri prenosu ali prodaji, distribuciji, kopiranju, nalaganju in kakršni koli drugi uporabi vsebine tega spletnega mesta ali njegovega dela ter izbiranju in prilagajanju njihove vsebine brez izrecno predhodno pisno dovoljenje lastnika pravic tega spletnega mesta in drugih lastnikov avtorskih pravic.

Nepooblaščena uporaba katerega koli dela portala brez dovoljenja lastnika avtorskih pravic se šteje za kršitev avtorskih pravic imetnika pravic te spletne strani in je predmet tožbe.

Prizadevamo si zagotoviti verodostojnost in ažurnost informacij, ki jih vsebuje to spletno mesto, vendar ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne napake in opustitve, povezane z uporabo podatkov in vsebin te spletne strani, ali kakršno koli škodo, povzročeno z omenjenim napake in opustitve.

Z uporabo vsebine te spletne strani uporabnik sprejema vsa tveganja, ki izhajajo iz uporabe te spletne strani, in se strinja, da bo vsebino te spletne strani uporabljal izključno za osebno uporabo in na lastno odgovornost. Prizadevali si bomo to spletno mesto zaščititi pred virusi in drugo zlonamerno in škodljivo programsko opremo, vendar ne zagotavljamo njihove popolne odsotnosti. V zvezi s tem uporabnikom te spletne strani naročimo, da sprejmejo potrebne zaščitne ukrepe, kot so npr. uporabite lastne protivirusne programe.

Ob obisku tega spletnega mesta ne zbiramo nobenih osebnih podatkov, kot so ime, naslov, telefonska številka ali e-poštni naslov.
Več o zasebnosti preberite v Pravilniku o zasebnosti.

Z uporabo vsebine tega spletnega mesta se uporabnik strinja, da lahko to spletno mesto uporablja Google Analytics, storitev internetne analize, ki jo ponuja Google Inc. (“Google”). Google Analytics s pomočjo piškotkov, ki so besedilne datoteke, nameščene v vašem računalniku, pomaga spletnemu mestu analizirati, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto. Podatki, ki jih piškotek ustvari o tem, kako uporabljate to spletno mesto (vključno z vašim naslovom IP), se pošljejo Googlovemu strežniku v ZDA in tam shranijo. Google lahko te podatke uporabi za oceno vaše uporabe spletnega mesta, sestavljanje poročil o dejavnosti na spletnem mestu za upravljavce spletnih strani in zagotavljanje drugih storitev, povezanih z dejavnostjo spletnega mesta in uporabo interneta. Google lahko te podatke posreduje tudi tretjim osebam, kadar to zahteva zakonodaja ali kadar te tretje osebe te podatke obdelujejo v dogovoru z Googlom.

Google v nobenem primeru ne bo vašega naslova IP povezal z drugimi Googlovimi podatki. Namestitev piškotkov lahko preprečite s prilagoditvijo nastavitev programske opreme brskalnika; vendar vas moramo obvestiti, da če tega storite, ne boste mogli v celoti izkoristiti vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo tega spletnega mesta izjavljate, da soglašate z Googlovo obdelavo podatkov o vas, kot je opisano zgoraj in za zgoraj navedene namene. Če želite s to storitvijo onemogočiti shranjevanje piškotkov, jih onemogočite na naslednji povezavi: Google Analytics – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev uporabe kadar koli in ne odgovarjamo za morebitne posledice takšnih sprememb.

Kudumija d.o.o. – Šatori i montažne hale, cerade i tende, prodaja i najam
Kudumija d.o.o. – Šatori i montažne hale, cerade i tende, prodaja i najam