www.kudumija.hr

POLITIKA ZASEBNOSTI

Podjetje Kudumija doo (v nadaljevanju “mi”, “mi”, “naš” itd.) Je lastnik spletnega mesta www.kudumija.hr („spletno mesto“).  To obvestilo služi kot dodatno pojasnilo glede pogojev uporabe spletnega mesta in informacij, ki jih lahko najdete na naši spletni strani.

Ob obisku našega spletnega mesta ne zbiramo kakršnih koli osebnih podatkov, z uporabo našega spletnega mesta pa se lahko bolje seznanite z dejavnostmi podjetja Kudumija doo ter izdelki in storitvami, ki jih ponujamo.

 

Katere podatke zbiramo o vas in kako jih uporabljamo?

Na splošno lahko obiščete naše spletno mesto, ne da bi razkrili osebne podatke o sebi. Ko obiščete to spletno stran, ne zbiramo osebnih podatkov o vas (kot so vaše ime in kontaktni podatki), z izjemo izpolnitve obrazca za stik na strani KONTAKT. Če izpolnite isto in pritisnete gumb za pošiljanje, se bo štelo, da je bilo soglasje izpolnjeno in da podjetje Kudumija doo samodejno daje soglasje, da bo lahko vaše kontakte in informacije uporabljalo za poslovno sodelovanje in / ali dostavo ponudb in drugo poslovna obvestila.

 

Informacije, ki se samodejno zbirajo na naši spletni strani

TUpoštevajte, da se lahko osebni podatki in podatki samodejno zbirajo prek naših internetnih strežnikov ali s pomočjo “piškotkov”.

Primeri informacij o vaši uporabi strani vključujejo: najbolj obiskane in ogledane strani in povezave na naši spletni strani, število izpolnjenih obrazcev, čas, preživet na strani, najbolj priljubljene ključne besede, ki vodijo uporabnike na naše spletno mesto, vaš naslov IP, informacije, zbrane s piškotki, podatki o vaši napravi, kot so nastavitve strojne opreme, sistemska aktivnost, vrsta brskalnika itd.

Pridobljene podatke o vas uporabljamo za enega ali več naslednjih namenov:

  • Za prilagoditev vaše uporabniške izkušnje (zbrane informacije nam pomagajo, da se bolje odzivamo na vaše individualne potrebe);
  • Izboljšati naše spletno mesto (nenehno si prizadevamo izboljšati ponudbo našega spletnega mesta na podlagi povratnih informacij, ki jih prejmemo od naših obiskovalcev);

 

Uporaba piškotkov

Če želite izvedeti, kako uporabljamo piškotke, preberite našo Politiko piškotkov.

 

Povezave do tretjih oseb

Na našem spletnem mestu ne ponujamo ali ponujamo storitev ali izdelkov tretjih oseb.

 

Vaše soglasje

Z uporabo tega spletnega mesta soglašate s to politiko zasebnosti.

 

Spremembe našega pravilnika o zasebnosti

V primeru spremembe naše politike zasebnosti vas bomo na tej strani obvestili in spodaj posodobili datum spremembe politike zasebnosti, kot sledi.

Ta pravilnik o zasebnosti je bil nazadnje spremenjen 24 . septembra 2020.

Kudumija d.o.o. – Šatori i montažne hale, cerade i tende, prodaja i najam
Kudumija d.o.o. – Šatori i montažne hale, cerade i tende, prodaja i najam